Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Αγίου Αιμιλιανού

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Είθε όλοι μας να έχουμε την ευλογία του Αγίου μας και να μας αξιώσει και του χρόνου να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αιμιλιανού.

Ο προϊστάμενος του ναού πατέρας Νικόλαος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Επίσκοπο Σαλώνων Αντώνιο που λάμπρυνε και τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις της ενορίας μας , με το λόγο του και την παρουσία του.



Ομοίως, ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλησε να εκφράσει για την παρουσία τους, προς όλους τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο, προς τους αρχηγούς κομμάτων, πολιτικά πρόσωπα, καθώς και στα πρόσωπα της δημοτικής και διαμερισματικής αρχής, τοπικούς συμβούλους και φυσικά προς όλους τους πιστούς, που ασταμάτητα συνέρρεαν καθ'όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στο ναό μας.
Μετά το πέρας της πάνδημης λιτανείας της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού ο πατέρας Νικόλαος ευχαρίστησε κάθε έναν που συνέβαλε στην άψογη διοργάνωση, με ιδιαίτερη μνεία για τα λαμπρά παιδιά της ενορίας μας και την καθοδήγηση του Γιάννη Βασιλόπουλου. 





















Οι φετινές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το παιάνισμα του εθνικού μας ύμνου με τη συγκινητική συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.



Αργότερα ακολούθησε γεύμα στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου "ΓΑΛΗΝΗ" προς τιμήν των ιερέων που συμμετείχαν στην εορτή του Αγίου μας, τους ευγενικούς εκκλησιαστικούς επιτρόπους και τις εργατικές κυρίες του ναού και όσων μας τίμησαν με την παρουσία τους και με χαρά θέλησαν να ακολουθήσουν. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου