Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Γεύμα αγάπης 2016






Τις ημέρες των Χριστουγέννων τις έχουμε όλοι συνδυάσει με όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προγραμματίσαμε να μαζευτούμε και τα μέλη μια άλλης οικογένειας και να δοθεί το γεύμα αγάπης.

Είναι πραγματικά αξιέπαινο το έργο των κυριών που καθημερινά μοχθούν για να προσφέρουν γεύμα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο για να εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα (αγορά, προετοιμασία, παράδοση), ώστε τουλάχιστον 70 άτομα της ενορίας μας να έχουν κάθε μέρα αυτό το γεύμα.

Προορισμός μας ήταν το εστιατόριο «ΙΟΝΙΟ» , που μαζί με άλλους χώρους εστίασης της περιοχής αποτελεί  ιδανική επιλογή μας για την οργάνωση μιας εκδήλωσης γεμάτη από προσφορά, σεβασμό και αγάπη. Παρούσες ήταν οι περισσότερες κυρίες του σωματείου και του φιλόπτωχου  που μπόρεσαν να παρευρεθούν και φυσικά παρών ο πατέρας Νικόλαος, για να ευλογήσει το γεύμα και να συνεχίσει να φροντίζει, να συντονίζει και να προσφέρει.

Με τις ευχές για μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αισιοδοξία , να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά κάθε έναν που συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτού του γεύματος αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου